Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Sunta Technology Co., Limited Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Voertuig Mobiele DVR voor verkoop
Van goede kwaliteit Voertuig Mobiele DVR voor verkoop
Beste Jenny, U bent verbazend! Dank u zeer. Ik waardeer werkelijk uw hulp. Dank u zeer want de hele tijd u in de afgelopen dagen het helpen van me hebt besteed.

—— Niall

Hallo Jenny, Mijn verontschuldigingen voor de vertraging, heb ik uw suggesties uitgevoerd en het werkt volkomen!! Dank u zeer voor u tijd en hulp met dit. Ik zal hen omhoog spoedig plaatsen, ben ik zeker zij voor mijn toepassing perfect zullen zijn Dank u zeer voor uw grote dienst.

—— Ben

U bent werkelijk een professionele fabrikant, aanbiedt ons de beste kwaliteitsproducten aan goedkope groothandelsprijs, willen wij zaken op lange termijn doen met u in de toekomst, dank voor uw hulp op de technische installatie, dank.

—— Jane

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De Technologieco. van Shenzhensunta, Ltd is een high-tech onderneming in Shenzhen die onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop en systeemintegratie integreert.

   

  Suntec is geëngageerd aan het zijn de belangrijke leverancier van de wereld van uitvoerige controle en intelligente oplossingen voor privé auto's en minivans en een hoge reputatie van zijn edelen gewonnen.

  Tegelijkertijd een nieuwe nadruk om twee, vier, acht, negen te creëren, zestien high-definition beeldsegmentatie, op industrieel automatisering en schoolonderwijs en ander gebied van geïntegreerde toepassingen.

  Onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling en innovatieve product model, gelijkaardige producten in het lood. Wij hebben onze eigen merkluhoo VISIE.

   

  Alle belangrijke onderdelen van de reeksproducten, zoals Mobiele DVR, Autocamera, Autovierling en HD-VIERLING, die door Suntec mede-stichter zijn allen wordt ontwikkeld en wordt vervaardigd binnenlandse hoogste bedrijven en internationale merken zoals Japan, Europa en de Verenigde Staten, waarbij de kwaliteit van de gehele machine。 wordt verzekerd

   

  Stabiel en betrouwbaar, alle producten in strikte overeenstemming met het ISO9001-kwaliteitscertificeringsysteem van productie en overgegaan Ce, FCC certificatie en de kwaliteitssupervisie van het nationale veiligheidsalarmsysteem en inspectiecertificatie.

  Suntaaanbieding 11 reeksen, totaal 2.000 soorten producten. om de betrouwbare kwaliteit en de goede prestaties van onze producten te verzekeren, zijn de essentiële onderdelen die wij allen van Japan, Europa en Amerika hebben gebruikt.
   
  Elk van onze producten zijn strikt volgzaam aan ISO9001: de kwaliteitsnorm van 2000 en zij hebben Ce, FCC certificaten met succes overgegaan.

   

 • OEM / ODM

  De Technologieco. Ltd van Shenzhensunta, zijn wij een fabrikant van de producten van de Voertuigelektronika met goed uitgeruste testende faciliteiten en sterke technische kracht.

  Met een brede waaier, een goede kwaliteit, redelijke prijzen en modieuze ontwerpen, worden onze producten uitgebreid gebruikt in allerlei voertuigen zoals bus, vrachtwagen, auto, taxi, aanhangwagen, tanker… enz.

  Onze producten worden op brede schaal erkend en vertrouwd op door gebruikers en kunnen onophoudelijk aan veranderende economische en sociale behoeften voldoen.

  Onze producten zijn verkocht aan meer dan 100 landen in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Azië, Australië, Afrika.

  Wij hebben professioneel R&D-team, als u speciale eisen ten aanzien van het product, zoals functie, verschijning enz. sommige professionele vereisten hebt, pls gevoel vrij om ons te contacteren, zullen wij u de meest professionele OEM&ODM-dienst aanbieden.

  Beperkt de Technologieco. van Shenzhensunta, levert ook de dienst voor de verwerking van OEM (Origineel Materiaalvervaardiging) en ODM (Originele Ontwerpvervaardiging die), het videosysteem van het monitorproces ontwerpt voor professioneel, ondertussen, verheugen wij ons oprecht agentschappen overal op zich het aansluiten van bij ons.

  Wij heten nieuwe en oude klanten van alle gangen van het leven welkom om ons voor toekomstige zakelijke relaties en wederzijds succes te contacteren!

 • R & D

  Wij hebben ook teugel-wijs om team, ontwerpteam, het Technische team van R&D en QC team te leiden, en kunnen klant leveren hun gewenste steekproef in de vroegste datum, uw orde schikken correct, strikt controle de de massaproduktiekwaliteit en levertijd, en de zaken laten regelmatig gaan!

   

  Met onze inspanningen van het ontwerpteam, heeft onze fabriek de bewerker van de Kleurenvierling, mobiele dvrauto dvr, van de voertuigveiligheid, van de autocamera en van het toezicht producten over deze jaren, met inbegrip van vele verschillende stijl en vele extra functies ontwikkeld, die uw vraag kunnen volledig tevredenstellen.

   

   

Contactgegevens
Shenzhen Sunta Technology Co., Limited

Tel.: 86-755-86132001

Fax: 86-755-86132005

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)