Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Sunta Technology Co., Limited

Van goede kwaliteit Voertuig Mobiele DVR voor verkoop
Van goede kwaliteit Voertuig Mobiele DVR voor verkoop
Beste Jenny, U bent verbazend! Dank u zeer. Ik waardeer werkelijk uw hulp. Dank u zeer want de hele tijd u in de afgelopen dagen het helpen van me hebt besteed.

—— Niall

Hallo Jenny, Mijn verontschuldigingen voor de vertraging, heb ik uw suggesties uitgevoerd en het werkt volkomen!! Dank u zeer voor u tijd en hulp met dit. Ik zal hen omhoog spoedig plaatsen, ben ik zeker zij voor mijn toepassing perfect zullen zijn Dank u zeer voor uw grote dienst.

—— Ben

U bent werkelijk een professionele fabrikant, aanbiedt ons de beste kwaliteitsproducten aan goedkope groothandelsprijs, willen wij zaken op lange termijn doen met u in de toekomst, dank voor uw hulp op de technische installatie, dank.

—— Jane

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Sunta Technology Co., Limited

1 2 3 4
Shenzhen Sunta Technology Co., Limited Shenzhen Sunta Technology Co., Limited Shenzhen Sunta Technology Co., Limited Shenzhen Sunta Technology Co., Limited
Modellen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : LUHOOVISION
Aantal werknemers : 300~500
Jaarlijkse omzet : 10000000-50000000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 60% - 70%

Ons Bedrijf: De Technologieco. van Shenzhensunta, Ltd (dat hierna als SUNTA wordt bedoeld), is een Belangrijke professionele fabrikant van de Mobiele DVR enz. veiligheid en toezicht producten van kabeltelevisie DVR NVR en van het van de Voertuig in China, die zich in R&D, productie, verkoop en de dienst van Mobiele DVR/MDVR, auto het drijven registreertoestel, auto/voertuigcamera's en de registreertoestellen van de netwerkharde schijf, VDR (Videoschijfregistreertoestel) specialiseren, Kleurenmultiplextelegraaf, HDMI-Splitser en de systemen van de het schermsegmentatie.

 

Ons Bedrijf investeert Grote Fonds en Hersenen aan Onderzoekproducten om de Vraag van de Markt te passen. Het Onderzoeksteam op hoog niveau, de Geavanceerde Apparaten en de Goede Wetenschappelijke Atmosfeer verzekeren de Stabiele en Betrouwbare Kwaliteit, zijn het grootste deel van Onze Producten met de Behoeften van FCC, Ce, ROHS in overeenstemming. Het wordt hoofdzakelijk in het buitenland verkocht aan de vlootbeheermaatschappij van het Busopenbare vervoer en die verdelers van het voertuigtoezicht in, zoals de V.S., Canada, het UK, Brazilië, Duitsland, Rusland, Australië, Griekenland, Nederland, Ierland, Oostenrijk, Iran, Turkije, Zweden, Roemenië, Bulgarije, Polen, etc.

 

Worden het bestaande gedeponeerde handelsmerk van het bedrijf, de het Bedrijfproductie van „LUHOOVISION“ SUNTA enz. van mobiele dvr wijd gebruikt in middelgrote en hoogwaardige auto, sedanauto, Bus, vrachtwagen, olietank en landbouwbedrijfmachines. wegens strikte kwaliteitsbewaking en goede reputatie, zijn onze producten verkocht aan Zuidoost-Azië, Afrika, het Midden-Oosten, Amerika en Europa en andere landen en regio's.

 

De producten van Shenzhensunta zijn wijd gebruikt in diverse van het voertuigveiligheid en toezicht industrieën, met inbegrip van voertuig controle, vlootbeheer, Drijfopname, parkeren controlerend enz., genietend van een goede reputatie onder klanten zowel in de binnenlandse markt overzee als.

 

De Technologieco. van Shenzhensunta, Ltd dat in 2007 wordt gevestigd, is een snelle groeiende onderneming die de productie en de marketing van Mobiele DVR enz. de veiligheid en het toezichtproducten van kabeltelevisie integreert. Na de inspanning en de ontwikkeling van tien jaar, nu zijn wij één van de belangrijke Auto Mobiele DVR fabrikanten en de levering in China geworden. Wij houden altijd zeer vriendelijke verhouding met vele sterke Spaanderfabrieken en onderzoekinstituten in China, hebben wij in eigen land van hoge reputatie in de Mobiele DVR markt van kabeltelevisie en internationaal genoten.

 

De opdracht van SUNTA is: De „vervaardiging hangt van reduceerbare kosten af, baseert de Concurrentie zich op hoogte - kwaliteit. “ en ons principe is „greepintegriteit, gestadig vordert, dient de wereld.“ wij proberen altijd ons beste om de beste diensten en de concurrerendste prijzen met hoogte aan te bieden - de kwaliteitsgoederen voor onze klant, het zijn de manier wij onze klanten en markt winnen.

 

Wij hebben ook teugel-wijs om team, ontwerpteam en QC team te leiden, en kunnen klant leveren hun gewenste steekproef in de vroegste datum, uw orde schikken correct, strikt controle de de massaproduktiekwaliteit en levertijd, en de zaken laten regelmatig gaan!

 

De Technologieco. Ltd van Shenzhensunta heeft nu vele octrooien; elk van onze mobiele dvr heeft FCC, Ce, ROHS en andere internationale gebiedende certificatie overgegaan. Wat meer, onze producten is zijn populair, draagbaar en gemakkelijk voor zijn lichtgewicht minigrootte te installeren. Bovendien is zijn het installeren structuur geschikt want snel assembleer en demonteer (één zesdetijd van de producten van ander bedrijf). Na jaren van R&D-het werk, zijn onze producten de leider op kabeltelevisie-voertuigveiligheid en toezichtgebied geworden.

 

Tijdens productie en vóór verzending, is elke één van onze producten zeer het strikte professionele testen om de optimale kwaliteit van het product te verzekeren. Bovendien heeft het bedrijf ook sterk R&D-Team wordt toegewijd aan R&D en de productie van DVR programma, dit is niet alleen goed voor onze kwaliteitscontrole van grondstof, en goed voor onze controle van de gehele productiekost om de producten van het bedrijf in het voordeel van de marktconcurrentie te verhogen.

 

Productiviteit
Nu is ons hoofd enig product de Dagelijkse Productie 80.000 PCs. Wij zijn één van de pioniers binnenlandse ondernemingen die met succes het Onderzoek, ontwikkelt en produceert kabeltelevisie-de bewerker van de kleurenvierling, mobiele DVR, Auto dvr, voertuigcamera's, LCD monitors, auto achterspiegel dvr enz. Wij hebben velen intellectuele eigendom bereikt.

Contactgegevens
Shenzhen Sunta Technology Co., Limited

Tel.: 86-755-86132001

Fax: 86-755-86132005

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)